Spidertoren opblaasbaar huren

Prijs attractie:

Afhalen
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
575,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
850,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Spidertoren opblaasbaar
Met deze Spidertoren opblaasbaar haalt u een grote blikvanger naar uw evenement. De Spidertoren opblaasbaar is al een bekende uit ons assortiment, maar nu is de Spidertoren in volledige luchtkussen variant gemaakt. Met de combinatie van een lastige klim naar ruim 8 meter hoogte en de reusachtige glijbaan als beloning van het voltooien, is dit dé perfecte attractie voor alle evenementen. Tevens is de Spidertoren opblaasbaar koppelbaar aan al onze andere stormbanen, dit zorgt voor zeer spectaculaire stormbanen en hindernisbanen. Bekijk onze categorieën Stormbanen en Topattracties voor de mooiste en langst mogelijke stormbanen van Nederland!

Hoge omloopsnelheid Spidertoren opblaasbaar ....
Omloopsnelheid Spidertoren opblaasbaar is 150 deelnemers per uur. Door de ruime verdiepingen van etages zullen meerdere personen gelijktijdig gebruik kunnen maken van de spidertoren de glijbaan is ook ruim zodat meerdere deelnemers ook gelijktijdig kunnen glijden.

Op- en afbouw instructies Spidertoren opblaasbaar
Wilt u voor het huren van de Spidertoren opblaasbaar zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 17m x 6m x 10m
Wattage 1x1500, 1x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar