Spiderbase jump huren

Prijs attractie:

Afhalen
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
525,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
600,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
975,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Het huren van de Spiderbase jump is een combinatie van de Spidertoren en een Base jump
Aan de voorzijde is de Spiderbase jump uitgevoerd als Webtoren hier kunnen 6 deelnemers gelijktijdig in de toren klimmen door de banden weg te duwen. Er zijn verschillende etages er is genoeg ruimte in de toren zodat de deelnemers elkaar kunnen passeren. Op de bovenste etage, gaan de deelnemers de sprong naar beneden maken, deze is met 2 personen gelijktijdig te maken (gescheiden van elkaar), dus een hoge omloopsnelheid.

De Spiderbase jump stormbaan is als attractie en als stormbaan inzetbaar.....
De Spiderbase jump is op zich al een waanzinnige attractie, maar kan zelfs aan iedere willekeurige stormbaan worden gekoppeld, zodat er een nog langere stormbaan wordt gecreëerd. Bekijk onze categorieën Stormbanen en Topattracties voor spectaculaire combinaties!

Op- en afbouw instructies Spiderbase jump
Wilt u voor het huren van de Spiderbase jump zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 17m x 6m x 9m
Wattage 2x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar