Slingerbal huren

Prijs attractie:

Afhalen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Slingerbal is een echte uitdaging
Huur de Slingerbal als een sportief en uitdagend slingerspel, gebaseerd op het Oudhollandse ‘kegelspel′, waarbij je zelf de kegel bent. Het spel wordt gespeeld met 4 spelers, die elke op een sokkel staan. Door de Punch-bal naar je tegenspelers te ‘slingeren′ probeer je ze uit evenwicht te brengen. Al met al een vrolijk behendigheidsspel voor jong en oud
Huren van de Slingerbal is een toevoeging voor uw evenement. De Slingerbal huren geeft een wipe out gevoel
De attractie Slingerbal wordt door 4 deelnemers tegelijk gespeeld. Hierdoor is het voor de deelnemers zeer belangrijk volledige focus te houden, gezien het feit dat de bal van 3 kanten af kan komen. Daarbij komt de instabiele houding en voilá een topattractie! Naast de Slingerbal biedt Attractieverhuur De Toren nog meer Zeskamp- en Sport en Spel attracties.
Op- en afbouw instructies Slingerbal
Wilt u voor het huren van de Slingerbal zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, met een klik op de volgende link: op en afbouw instructies Slingerbal kunt u deze handleiding bekijken. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 8m x 8m x 6,5m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar