Skyswing Toren huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
950,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de multi Skyswing, huur je bij Attractieverhuur De Toren
De Skyswing Toren beleeft zijn wereldprimeur bij Attractieverhuur De Toren! Met de Skyswing Duobase waan je een acrobaat op de 12 meter hoge trapeze. Zonder veiligheids-gordel zwier je zo vrij als een vogel - naar de overkant, alwaar je een vrije val van 5 meter te wachten staat. De ultieme kick voor jong en oud. Naast deze mooie Skyswing biedt Attractieverhuur De Toren nog tal van mooie Stormbanen.

De Skyswing hoort op ieder groot evenement
Het Skyswing trapezesysteem, nooit eerder mobiel vertoond, is een eyecatcher en een ware publiekstrekker voor ieder evenement. Met de trapeze zwieren jong en oud, zonder veiligheidsgordel, elegant naar de overkant, alwaar een vrije val van 5 meter te wachten staat. Door het unieke valsysteem kun je zonder schroom en enige blessure, je laten vallen in een zacht luchtkussen bed van luchtpionnen.

De Skyswing Toren is multi inzetbaar
Ook aan het spelelement is gedacht. Door met twee deelnemers tegelijk de Skyswing stormbaan te gebruiken, ontstaat er een heus duel. De deelnemers klimmen zo snel mogelijk met het touwnet naar boven, zwieren vervolgens tegelijkertijd naar de overkant en springen dan zo snel mogelijk naar beneden via de tweevoudige Base-jump. Wie is het snelst?

Op- en afbouw instructies Skyswing Toren
Wilt u voor het huren van de Skyswing Toren zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.


Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 25m x 10m x 12m
Wattage 8x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar