Skyswing met Drakensurvival huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
1.200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Skyswing met hindernisbaan

Huren van de Skyswing met Drakensurvival is dé stormbaan en beleefde zijn wereldprimeur bij De Toren Attractieverhuur! Met de Skyswing waan je je een acrobaat op de 10 meter hoge trapeze. Je zwiert zo vrij als een vogel naar de overkant, alwaar je een vrije val van 5 meter te wachten staat. De ultieme kick voor jong en oud.

Succes gegarandeerd met deze hindernisbaan!
Wanneer u deze reusachtige stormbaan naar uw evenement haalt, bent u verzekerd van een knallend spektakel. Zowel voor de deelnemer als voor de toeschouwers een sensatie. Bekijk voor meer spectaculaire producten onze categorieëen Topattracties en Stormbanen.


Skyswing met Drakensurvival van 43 meter lang
Het Skyswing trapezesysteem, nooit eerder mobiel vertoond, is een eyecatcher en een ware publiekstrekker voor ieder evenement. Met de trapeze zwieren jong en oud, zonder veiligheidsgordel, elegant naar de overkant, alwaar je een vrije val van 5 meter te wachten staat. Door het unieke valsysteem kun je zonder schroom en enige blessure, je laten vallen in een zacht luchtkussen bed van luchtpionnen.

Op- en afbouw instructies Skyswing met Drakensurvival stormbaan
Wilt u voor het huren van de Skyswing met drakensurvival stormbaan zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 43m x 10m x 12m
Wattage 8x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar