Skippy Slang Kinderen 4 persoons huren

Prijs attractie:

Afhalen
30,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
40,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Skippy slang kinderen 4 persoons

Maak een eigen parcours op tijd/afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk aan bv slalom met pionnen en een zachte ondergrond van bv los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. En genoeg ruimte voor de veiligheid van de deelnemers. Bekijk ook alle andere Zeskamp spellen die wij aanbieden!
Start Skippy slang kinderen 4 persoons
Er kunnen 4 personen gelijktijdig deelnemen.
De deelnemers houden zich vast aan een handvat en door goed overleg maken ze gelijktijdig een staan zit beweging, zodat de skippy voorwaarts gaat.
Zorg dat de juiste afstand eerlijk word afgelegd.
Het team/ speler die het snelste het parcours heeft afgelegd is winnaar.
TIP: ook achterwaarts laten starten is erg lollig!!


Op- en afbouwinstructies Skippy slang
Het op- en afbouwproces is zeer eenvoudig bij deze attractie, met behulp van de bijgeleverde pompen wordt de Skippy slang opgeblazen en is deze binnen 30 seconden klaar voor gebruik! Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Skippyslang wordt als set geleverd.(2 stuks per set)
Min.afname aan attracties&funfood € 50,00 excl BTW.
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar