Selfie Light King huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
495,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Selfie Light King inbegrepen:
-Onbeperkt GIF
-Personaliseerd fotokader
-Paaltjes & loper
-LED-room

Deze SelfieKing is de uniekste photobooth van Nederland!

Je komt in een LED-kamer terecht en kunt daar de coolste GIFs maken. En het beste is dat je ze met een QR-code direct naar je telefoon kunt sturen. Zo kun je jouw creaties gelijk delen en bewaren.

Wil je een onvergetelijk evenement organiseren? Huur een photobooth!

Onze photobooths zijn de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeestje of bedrijfsevenement, onze photobooths zorgen voor plezier en onvergetelijke herinneringen.

Eigen branding
Onze photobooths zijn niet alleen leuk, maar ook eenvoudig te gebruiken. Met slechts een druk op de knop kunnen je gasten hun foto’s dmv een QR-code direct scannen en delen. Bovendien kunnen we de foto’s personaliseren met je eigen branding, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten.

Waarom zou je een photobooth huren?
Naast het creëren van leuke herinneringen, zorgt een photobooth ook voor interactie tussen je gasten. Het is een geweldige manier om mensen samen te brengen en gesprekken op gang te brengen. Bovendien kunnen de foto’s gedeeld worden op sociale media, waardoor je evenement nog meer exposure krijgt. Dus, als je op zoek bent naar een unieke en leuke toevoeging aan je volgende evenement, aarzel dan niet om een photobooth bij ons te huren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je gasten genieten van een onvergetelijke fotobeleving!

Neem een kijkje op onze site:
https://magic-party.nl/ons-aanbod/photobooth/