Schuimmachine- kanon huren

Prijs attractie:

Afhalen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
425,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Wilt u een Schuimkanon huren?
Wij verhuren het


grootste Schuimkanon die er bestaat. Met zijn grote verschijning is het apparaat al een blikvanger.

Het Schuimkanon is gemonteerd op een draaischijf of op een waterbak
Het Schuimkanon wordt incl. draaischijf geleverd, u kunt hiermee het schuim zeer eenvoudig 240 graden draaien. Tot wel 10 meter ver! Met een grote kracht laten spuiten waar u zelf heen wilt. We leveren het Schuimkanon incl. vat van 1000 liter, om het Schuimkanon op het vat te plaatsen is er een speciaal "easy-bevestiging" gemaakt.

Schuimkanon komt inclusief schuim voor 1000 liter!
Het Schuimkanon wordt geleverd met het beste kwaliteit schuim om 1000 liter schuim aan te maken. Dit schuim is zeer langhoudend en extreem in volume. Dit schuim is absoluut de beste keuze om grote oppervlakken/ruimten te vullen met schuim.

Het schuim dat gebruikt wordt is professioneel schuim, dit geeft geen schade aan het milieu, huid of kleding!
Het schuim is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in zeer hoge concentratie aanmaak vloeistof. De aanmaak vloeistof word per 5 liter geleverd en u kunt hier 1000 liter vloeistof van maken (1 vol vat). Deze vloeistof zal worden verwerkt door het schuimkanon en hierdoor zal in veelvoud schuim geproduceerd worden.

Op- en afbouw instructies Schuimkanon
Wilt u voor het huren van het Schuimkanon zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Download onderaan de pagina het PDF-bestand.

Het Schuimkanon wordt verhuurd samen met bijbehorend vat (1000liter capaciteit) en 7,5 liter schuimvloeistof. De meegeleverde schuimvloeistof is voldoende voor 1000 liter water.


Let op!: de huurder is verplicht om binnen 25 meter van het schuimkanon een degelijke wateraansluiting te verzorgen. Na het vullen van het vat is deze niet meer te verplaatsen. Deze wateraansluiting dient te zijn voorzien van Gardena koppeling. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 3m x 2m x 2m
Wattage 2x1500
Bijzonderheden inclusief 1 schuimvat