Schuim Spider huren

Prijs attractie:

Afhalen
700,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
750,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
875,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren stormbaan Schuim Spider
De Schuimspider is een mix van een stormbaan en attractie. Ideaal voor evenementen die op zoek zijn naar écht iets nieuws. Deze attractie zorgt ervoor dat deelnemers eerst 7 meter de hoogte in moeten klimmen, om vervolgens een pijlsnelle afdaling te maken via de met schuim gevulde glijbaan. De rit zal eindigen in een heerlijke duik in het zwembad. Bekijk voor soortgelijke attracties de categorieën Topattracties en Stormbanen.

Klimmen, glijden en landen in een Spidertoren met schuimbad
Met meerdere deelnemers gelijktijdig klimmen en glijden, ideaal voor evenementen waar veel deelnemers verwerkt dienen te worden, maar ook voor een zeskamp is er een mooie competitiestrijd aanwezig.

Het schuimkanon geeft in enkele seconde een vol schuimend bad
Niet alleen het bad kan met schuimgevuld worden, maar ook de glijbaan kan door de rondraaiende draaiplateau direct worden volgespoten met schuim.

Hoe werkt het schuimkanon?
Het schuimkanon is voorgemonteerd en word standaard geleverd met 1000 liter aanmaak vloeistof, dit zit in de prijs verrekend. Het schuimkanon staat boven op de watertank en is met een professioneel draaiplateau 240 graden draaibaar, hierdoor is er een groot bereik. De straal van het kanon heeft een kracht van 10 meter. Extra aanmaak voor 1000 liter € 75,- euro excl 21% btw. (schuim is van topkwaliteit)

Op- en afbouw instructies Schuim Spider
Wilt u voor het huren van de Schuimspider zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 25m x 6m x 9m
Wattage 4x1500
Bijzonderheden inclusief schuim voor 1 vat
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar
Waterbehoefte 100 liter water eenmalig