Prinsen stormbaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
950,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
1.050,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
1.225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.550,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Prinsen Stormbaan

Met het huren van deze Prinsen stormbaan, haalt u een unieke stormbaan naar uw evenement. Met maar liefst 50 meter lange baan is dit de ultieme stormbaan die u uzelf kunt bedenken, zelfs de hoogte van de toren van 9 meter is een prachtige verschijning.

Een bijzondere stormbaan en de enige in zijn soort
Deze stormbaan is zeer geschikt voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen vanaf 7 jaar zeer geschikt. Doordat de moeilijkheid in behendigheid is gemaakt is dit ideaal voor alle leeftijden, maar toch uitdagend is en dit blijft tot het einde.


Succes gegarandeerd met de Prinsen Stormbaan
Met de Prinsen stormbaan op uw evenement kunt u zich verzekeren van een groot succes. Natuurlijk wordt dit mede bepaald door de hoogte en lengte van de stormbaan, maar zeker ook door de zorgvuldig gekozen volgorde ervan. Zoals hierboven beschreven is deze stormbaan ideaal voor leeftijden van 7 tot ... jaar. Bekijk ook onze andere Stormbanen en Topattracties.

De volgorde van de Prinsen Stormbaan

1) Roll Off: Deze stormbaan heeft verschillende hindernissen, met de "klimrol" een spannende stormbaan.
2) Webmuur: Dit onderdeel van de Koningsstormbaan word op 3 lange hindernissen uit gevochten, met de klimwand horizontaal, waarbij een misstap opnieuw beginnen betekend!
3) De Spidertoren: Dit onderdeel van de stormbaan is uniek, niet alleen in de lengte maar vooral in hoogte wordt de strijd gestreden.

Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.

Op- en afbouw instructies Prinsenstormbaan

Wilt u voor het huren van de Prinsen stormbaan de op en afbouw in eigen handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download de PDF bestanden onderaan de pagina. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 56m x 6m x 9m
Wattage 7x 1500
Leeftijd Indicatie Vanaf7 jaar