Pijl en Boog met Klittenband Blazoen huren

Prijs attractie:

Afhalen
65,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
75,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van het spel pijl en boog met klittenband-blazoen
Met het huren van dit spel kun je veilig pijlen schieten en is ook voor de onervaren Robin Hood een leuke bezigheid. De pijl die aan de voorzijde een zachte kop bezit met hierop een klittenband bevestiging, zodat deze op de blazoen kan worden geschoten. Dit spel is een oplossing voor elk evenement waar nog een plekje vrij is op de plattegrond. Het zorgt voor competitie en strijdlust tussen de deelnemers en ook voor de toeschouwers is dit erg leuk om te zien. Bekijk Sport en Spel en Zeskamp spellen voor meer leuke artikelen.
Speluitleg Pijl en Boog met Blazoen
De deelnemer kan met zijn pijl en boog op een afstand gaan staan om op het doel "de blazoen" te schieten. De Kleur bepaalt de hoogte van de punten. De deelnemer of het team met de hoogste score is winnaar.
Wit 1 punt
Zwart 2 punten
Blauw 3 punten
Rood 4 punten
Geel 5 punten
Iedere deelnemer krijgt 6 pijlen om een zo hoog mogelijke score bij elkaar te schieten .Ook voor zeskamp zeer geschikt.
Op- en afbouw instructies Pijl en Boog met klittenband Blazoen
Wilt u voor het huren van de Pijl en Boog met klittenband Blazoen zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 10 jaar