Pannavelden Opblaasbaar 3x1x1 huren

Prijs attractie:

Afhalen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van Pannaveld of Pannavelden opblaasbaar 3x1x1
Met het huren van een Pannavelden opblaasbaar 3x1x1 is pannavoetbal de ultieme kick van het voetballen en heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Pannavoetbal is niet alleen voetballen op straat, het is een complete jongerencultuur. Het Pannavelden opblaasbaar 3x1x1 is dan ook een geliefde attractie binnen ons assortiment. Het is mogelijk om meerdere pannavelden tegelijk te leveren.
De Opblaasbare Pannavelden zijn snel geplaatst
Pannavelden opblaasbaar 3x1x1 zijn makkelijk te plaatsen, doordat 3 speelvelden verbonden zijn.
Pannavoetbal spelregels
Het doel bij Panna voetbal is de bal tussen de benen van de tegenstander door te spelen. Deze beweging wordt panna genoemd. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat de poortende speler zelf balbezit houdt na zijn beweging. Bij Panna voetbal staan mooie acties, respect afdwingen en de tegenstander aftroeven voorop.
Een Pannavelden opblaasbaar 3x1x1 is een toevoeging voor ieder sportief event
Een Panna kan zowel voorwaarts(de tegenstander staat in spreidstand) als zijwaarts(het ene been van de tegenstander staat voor het andere been) gespeeld worden. Beide benen van de tegenstander mogen hierbij niet meer dan 5 cm van de grond te staan. en wedstrijd in deze Pannavelden blijft ook zeker voor de toeschouwer niet onopgemerkt, mede doordat er een werkterrein in gebruik is van 14x16m.
Een wedstrijd duurt 3 minuten. De kleinste van de twee spelers krijgt als eerste de bal. Na 3 minuten telt het doelsaldo. Bij gelijke stand volgt verlenging van 30 seconden. De grootste van de twee spelers krijgt als eerste de bal. Is er na de verlenging nog geen winnaar dan volgt een toss. Panna (het door de benen spelen van je tegenstander waarbij je in balbezit blijft) is einde wedstrijd!

Bekijk daarnaast onze categorieën Voetbalattracties en Topattracties.


Op -en afbouw instructies Pannavelden
Wilt u voor het huren van de pannavelden zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, met een klik op de volgende link: op en afbouw instructies 3 x1x1 pannavelden kunt u hier deze handleiding bekijken. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 16m x 12m x 1m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar