Pannakooi 1 x 1 huren

Prijs attractie:

Afhalen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Pannakooi 1 tegen 1
Pannavoetbal doe je in een Pannakooi. Het straatvoetbal en pannavoetbal hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Pannakooi, pannakooien of ook wel voetbalkooien genoemd kunt u bij ons huren in verschillende maten. Het huren van deze panna kooi of pannakooien geeft een mooie uitstraling aan uw evenement.
Pannavoetbalkooi 1 x 1
Wilt u meerdere Pannakooien 1 x 1 huren, dan is dit geen probleem. We hebben 3 panna kooien op voorraad, zodat u een leuk panna toernooi kunt organiseren. De Pannakooien hebben de fijne eigenschap een zeer lage instap te hebben, wat ze tevens zeer geschikt maken voor de jonge voetballertjes. Bekijk onze categorie Voetbalattracties voor meer leuke voetbal gerelateerde springkussens.
Op- en afbouw instructies Pannakooi
Wilt u voor het huren van de Pannakooi zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 8m x 8m x 4m
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar