Paaltjes voetbal opblaasbaar huren

Prijs attractie:

Afhalen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Paaltjes voetbal in opblaasbare boarding

Met deze leuke voetbal attractie "Paaltjes voetbal opblaasbaar", haalt u een van de beste voetbalattractie naar uw evenement. Dit is de ideale attractie voor op bijvoorbeeld een voetbal evenement, deelnemers voetballen in de arena en de toeschouwers moedigen ze aan vanaf de zijlijn! Bekijk voor meer soortgelijke attracties onze categorie Voetbalattracties!

Paaltjes voetbal opblaasbare boarding met 6 voetbalpaaltjes....
Nu met de unieke voetbal paaltjes met koppel scharnieren, deze kunnen willekeurig alle kanten worden omgeschoten, zonder dat zij van hun plaats worden verschoven, hierbij is de veiligheid gewaarborgd!!!
In de opblaasbare boarding worden standaard 6 voetbalpaaltjes geleverd, hiermee kunnen 6 deelnemers gelijktijdig het voetbalspel spelen.

Spelregels Paaltjes voetbal opblaasbaar

1) Battle Soccer kan gespeeld worden op een vaste of mobiele Battle arena, deze heeft een 8 hoekige vorm. 9x9x2 meter, de paaltjes worden gelijk verdeeld.

2) De Battle (de strijd om het paaltje)kan met 4 teams van ieder 2 personen worden gespeeld.

3) Doel van Battle Soccer is om de bij de andere deelnemers het Battle paaltje om te schieten.

4) Een team kan in een keer geëlimineerd worden, indien de aanvaller door de benen van de deelnemer schiet en gelijktijdig het Battle paaltje raakt. Hierbij is het hele team geëlimineerd.

5) Indien de eerste deelnemer van het team word uitgeschakeld, neemt de andere deelnemer zijn plaats in. De deelnemer die als laatste zijn Battle paaltje staande houd is de winnaar!

6) Als er een overtreding is geconstateerd zal er een directe penalty worden gegeven. De aanvaller zal de bal vrij kunnen schieten in een streep. De overtreder staat achter zijn Battle paaltje en mag pas deelnemen als het schot voorbij het paaltje komt..
Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 3m
Wattage 1x1500
Bijzonderheden Attracties worden zonder bal geleverd