Paaltjes Voetbal (Battle Soccer) huren

Prijs attractie:

Afhalen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Battle Soccer is een oud spel(paaltjes voetbal) in een nieuw jasje.
Wie kent het niet "paaltjesvoetbal". Het spel dat iedereen wel uit zijn jeugd kent. Het enige probleem wat zich altijd voordeed, was dat het paaltje bij een hard schot de lucht in vloog. Dit gevaar is bij het nieuwe voetbal paaltje niet meer aanwezig. Door dat het paaltje met een scharnier in verbinding staat met de grond.

Wellicht op zoek naar andere voetbalgerelateerde attracties? Bekijk onze categorieën Voetbalattracties en Sport en Spel.
Voetbalpaaltjes in een sportieve kooi
Doordat de voetbalkooi een hoogte heeft van 2 meter, zullen de ballen prima in het spel blijven en zult u zeer zeker genieten van het spel. Lage boarding is daarom ook minder geschikt voor paaltjes voeltbal.
Spelregels Battle Soccer
1) Battle Soccer kan gespeeld worden op een vaste of mobiele Battle arena, deze heeft een 8 hoekige vorm. 9x9x2 meter, de paaltjes worden gelijk verdeeld.
2) De Battle(de strijd om het paaltje) kan met 4 teams van ieder 2 personen worden gespeeld.
3) Doel van Battle Soccer is om de bij de andere deelnemers het Battle paaltje om te schieten.
4) Een team kan in een keer geëlimineerd worden, indien de aanvaller door de benen van de deelnemer schiet en gelijktijdig het Battle paaltje raakt. Hierbij is het hele team geëlimineerd.
5) Indien de eerste deelnemer van het team word uitgeschakeld, neemt de andere deelnemer zijn plaats in. De deelnemer die als laatste zijn Battle paaltje staande houdt is de winnaar!
6) Als er een overtreding is geconstateerd zal er een directe penalty worden gegeven. De aanvaller zal de bal vrij kunnen schieten in een streep. De overtreder staat achter zijn Battle paaltje en mag pas deelnemen als het schot voorbij het paaltje komt.
Paaltjes voetbal wordt alleen met kooi verhuurd en is incl. 4 Battle paaltjes.
Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 3m