Opblaasbaar Basketbalspel huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Opblaasbaar Basketbalspel
Probeer zoveel mogelijk ballen in de basket van dit Opblaasbaar Basketbalspel te werpen. Dat kan in groepsverband, met z′n drieën tegen elkaar of individueel. Op dit sportieve luchtkussen, van 5,5 meter hoog, is alles mogelijk.

Deze attractie is uitermate geschikt voor evenementen waar in teamverband wordt gestreden tegen elkaar. Maar ook zeker op evenement waar strijdlust en competitie de norm zijn. Bekijk ook onze andere leuke attracties in de categorie Sport en Spel.
Op- en afbouw instructies Opblaasbaar Basketbalspel
Wilt u voor het huren van het Opblaasbaar Basketbalspel zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 4m x 4m x 6m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar