Op de stropdas Schieten huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Het huren van: Op de stropdas schieten nieuw model

Met het huren van "op de stropdas schieten", huurt u met dit model "op de stropdas schieten" het aller nieuwste model.
Met deze nieuwste "op de stropdas" hoeft u geen ballen meer van ver te halen
Het vernieuwde model "op de stropdas schieten " zijn zowel in hoogte, links en rechts balvangers gecreëerd om de ballen die niet zuiver zijn toch nog tegen worden gehouden, zodat deze ballen niet tientallen meters achter de leeuw van de stropdas komen te liggen.
"Op de stropdas schieten" als Nederlandse leeuw
We hebben meerdere voetbal attracties in het leeuw-thema laten maken, dat herkenbaar is voor iedereen die een voetbalhart heeft voor ons oranje gevoel!!!! Huren van de voetbalattractie ''Op de stropdas" is een toevoeging voor ieder voetbalevenement.
Op- en afbouw instructies op de stropdas schieten
Wilt u voor het huren van op de stropdas schieten zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 6m x 5m x 5m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 8 jaar