2 mei 2021

Nieuwste attracties 2021!

Luchtkussen Dino

Een prachtig full-colour luchtkussen in het thema Dino. Verschillende onderdelen in het luchtkussen, gecombineerd met verschillende speelmogelijkheden maakt dit een perfect luchtkussen voor de kleintjes! Dit luchtkussen heeft een afmeting van 11 x 10 x 7 (lxbxh) en zal een ware eyecatcher zijn op elk evenement. En uiteraard geldt ook voor het Luchtkussen Dino dat deze een ISO-14960 keuring bevat en is goedgekeurd voor gebruik

Nieuwe collectie Interactieve Attracties!

Ook voor het seizoen van 2021 zijn we intensief bezig geweest met het uitbreiden van ons assortiment, zo ook de categorie Interactief en Feestpoppen. Deze nieuwe interactieve spellen maken gebruik van de nieuwste IPS technologie waarbij de aanraakgevoeligheid van de lampjes aangepast kan worden, zodat de lampjes kunnen reageren op de minste aanraking.

Nieuwe categorie: Mega Stormbaan!

Vanaf dit voorjaar is de categorie Mega Stormbaan officieel aan ons assortiment toegevoegd. Deze categorie bevat, zoals de naam al verklapt, enkel stormbanen van wereldformaat! Tevens bevat deze categorie de Langste Stormbaan ter Wereld, maar liefst 501 meter lang!!

Ontwerp je eigen stormbaan

Vanaf het begin van dit jaar beschikken wij over de mogelijkheid om volledig naar wens van onze klant 3D-tekeningen te maken. Door afmetingen in 3D-tekeningen te kunnen toevoegen is het mogelijk vooraf in kaart te krijgen of een stormbaan op locatie zal gaan passen. Door de afmetingen van het terrein te verwerken in de tekeningen kunnen stormbanen voortaan op 10cm nauwkeurig worden ingetekend.

Eigen ontwerp laten maken?