16 mei 2024 door Ward schaveling

NIEUWE EIGENAREN ATTRACTIEVERHUUR DE TOREN

NIEUWE EIGENAREN ATTRACTIEVERHUUR DE TOREN

Beste Relaties,  

 

Graag willen wij het volgende heuglijke feit met jullie delen: 

In 2001 is Marc Van Helvoort begonnen met het verhuren van attracties. In 23 jaar heeft hij een fantastisch bedrijf neergezet. Velen van jullie zullen hem kennen of weleens gezien hebben.  

 

Na 23 jaar superhard werken heeft Marc besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen aan de volgende generatie.  Daarom is Attractieverhuur de Toren vanaf 1 januari 2024 overgenomen door Ward en Emiel Schaveling. 

Deze twee broers zijn al meer dan 7 jaar bij Marc in dienst. Jullie hebben ze waarschijnlijk ook al vaak genoeg gezien of gesproken. Het zijn dus geen nieuwe gezichten voor de Toren.  

 

De start van de overname is eigenlijk al 2 jaar geleden begonnen, waarbij Ward en Emiel steeds meer verantwoordelijkheden kregen. In 2023 hebben zij samen de gehele onderneming draaiende gehouden, en was Marc alleen maar als adviseur op de achtergrond aanwezig.  Ook de komende jaren zal Marc nog als mentor optreden. 

 

De gedrevenheid van deze twee jongens en de kennis die Marc in al die jaren aan de jongens heeft overgedragen, maakt hen de ideale kandidaten voor de Toren. "Ik heb er 100% vertrouwen in dat deze jongens het bedrijf naar een volgend level kunnen tillen"(Marc van Helvoort, 2024) 

 

Voor de klanten zal er niets veranderen. Het bedrijf zal zich voortzetten zoals jullie gewend zijn. "wij zullen er alles aan doen om de kwaliteit alleen maar te verbeteren, ondanks dat dat best lastig is door de standaard die Marc heeft neergezet 😉. Maar wij zien dit als een mooie uitdaging." (Ward Schaveling, 2024) 

 

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen dat we met onze attracties vele evenementen weer samen met jullie tot een succes kunnen maken. 

 

Voor een frisse start zijn we achter de schermen druk bezig geweest met een mooie nieuwe website. HIJ IS LIVE. Neem gerust een kijkje, 

https://www.attractieverhuur-detoren.nl/

 

Daarnaast zijn we ook al druk bezig om dit jaar en volgend jaar weer nieuwe attracties aan te schaffen. Volg onze socials en blijf op de hoogte of stuur ons gerust een mail om te zien wat er nieuw komt. 

 

Stopt Marc helemaal? Nee, Marc heeft samen met zijn dochters een start gemaakt om evenementen aan te kleden & gave exclusieve artikelen te verhuren, zoals: Photobooths, Softplays, Lichtletters, Ballondecoraties, Ballenbak ballen etc. Check hun website eens: https://magic-party.nl/

 

Tot in het seizoen, 

 

Vriendelijke groet,

 

Ward Schaveling 

Emiel Schaveling  

Marc van Helvoort