Multi Trampoline huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
550,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
700,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Multi Trampoline. (Sport toestel)


Met het huren van deze 6-voudige trampoline, huurt u een attractie met hoge omloopsnelheid en hierdoor wel 150 deelnemers per uur van alle leeftijden verwerkt. De mobiele trampoline is bij ieder evenement gemakkelijk te plaatsen. Deze trampoline is met zijn kleurrijke statief en grote afmetingen een echte eyecatcher op uw evenement. Daarnaast zien de toeschouwers maar liefst 6 kinderen tegelijk springen, rollen en plezier maken.
Deze trampoline is enkel met begeleiding te huur, onze begeleider zal de kinderen begeleiden en zal evt de spelregels om veilig te kunnen springen persoonlijk worden uitgelegd.Iedere deelnemer zal zijn eigen trampoline gebruiken.
Maximaal gewicht 70 kg

Bekijk voor meer trampolinepret de categorie Trampolines.

De Multi Trampoline met 6 springvelden in 15 minuten op- en afgebouwd

Door zijn snelle opbouw van deze meervoudige multi-trampoline zijn de straten weer gauw vergunning vrij indien dit nodig is. Huren van de Multi Trampoline kan met- en zonder begeleiding. (begeleider dient wel lesinstructies te geven, zoals in handleiding en op pictogrammen staat)

Op- en afbouw instructies Multi Trampoline
Wilt u voor het huren van de Multi Trampoline zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 9m x 9m x 4m
Leeftijd Indicatie 4 t/m 14 jaaj