Mega Survivalbaan xxl huren

Prijs attractie:

Afhalen
700,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
750,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
900,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren van de Mega Survivalbaan XXL

Huren van de Mega Survivalbaan xxl is een stormbaan met een lengte van 48 meter vol hindernissen. Met deze enorme lengte is deze stormbaan één van de langste van Nederland. Mede door de lengte van de stormbaan zul je je evenementbezoeker versteld laten staan, zeker omdat de stormbaan met een klimonderdeel begint van ruim 7 meter hoog. Ook deze stormbaan is, net zoals al onder andere stormbanen, te koppelen aan de stormbaan naar keuze. Bekijk voor ons assortiment van mogelijk te koppelen stormbanen in onze categorie Stormbanen en Topattracties.

De lengte van de Mega Survivalbaan XXL is al een toevoeging voor uw evenement.
Klim omhoog en spring van de ene rode bal op de andere rode bal zonder er van af te vallen. Haal jij als eerste de overkant op deze uitdagende hindernisbaan?
Kortom: een combinatie van 4 meter vrijeval en een stormbaan. Deze attractie is zeker een challenge!

Op- en afbouw instructies Mega Survivalbaan XXL.
Wilt u voor het huren van de mega survival stormbaan xxl. Zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 52m x 6m x 7m
Wattage 6x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar