Magic Circle Games huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Magic Circle Games

Nieuwste spel van het jaar. Dit spel geeft door zijn elektronische score bord een eerlijke en hoge belevenis van competitie! Waanzinnig om te doen en voor iedere leeftijd een uitdaging. De Magic Circle Games is uitgevoerd in een waterdicht speelveld, op de rand van het speelveld zijn 18 lampjes bevestigd.


Magic Circle met water..........
Bekijk ook eens de mogenlijkheid om deze met water te vullen. Magic Circel met water

Speluitleg Magic Circle
Twee tegenstanders gaan in het midden van het speelveld staan en wachten op de start. Iedere deelnemer heeft een eigen kleur lampje die hij/zij zo snel mogelijk aan moet tikken. Wie de meeste lampjes in 45 sec aantikt is de winnaar. De winnaar wordt op het scorebord aangegeven

Nieuwste trend in combinatie met de IPS systemen
Bij onder andere de Magic Circle Games wordt gebruik gemaakt van de systemen van IPS. Deze systemen hebben het mogelijk gemaakt om de bestaande luchtkussens en springkussens uit te rusten met interactieve elementen. Door deze verandering is een nieuwe dimensie toegevoegd aan zowel bestaande als nieuwe attracties. Bekijk voor meer interactieve attracties deze link.


Op- en afbouw instructies Magic Circle
Wilt u voor het huren van de Magic Circle zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Magic Circle ook leverbaar in 9 meter rond geen extra kosten!
Afmeting (L x B x H) 8m x 8m x 2m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 5 jaar
Waterbehoefte eventueel 4000 liter