Luchtkussen Klimtoren-Aap huren

Prijs attractie:

Afhalen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Klimtoren Aap
Het huren van de Klimtoren aap biedt de mogelijkheid om als een aapje naar de 6 meter hoge top te klauteren. Door zijn hoogte is de Klimtoren-aap tijdens ieder evenement niet over het hoofd te zien. Met deze klimtoren is een spel-element toe te voegen: Kinderen klimmen zo snel mogelijk met een banaan naar boven om deze vervolgens op de aap te plakken. Wie (of welke groep) daarbij de meeste banaantjes heeft geplakt is de winnaar.

Klimaap klimtoren Luchtkussen en spel in 1....
Deze Klimtoren aap, kan met 4 personen tegelijkertijd een race worden gehouden en is een geweldige eyecather met een perfecte uitstraling voor als het wat meer moet zijn als standaard! Mocht u de Klimtoren aap willen huren, dan kunt u deze klimtoren met of zonder begeleiding huren.

Deze attractie is dé keuze voor een waardevolle toevoeging voor een goedkoop bedrag. Bekijk voor andere soortgelijke attracties onze categorie Springkussens.

Op- en afbouw instructies Luchtkussen Klimaap
Wilt u voor het huren van het luchtkussen Klimaap zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 6m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar