Luchtkussen Jungle Paradijs huren

Prijs attractie:

Afhalen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Luchtkussen Jungle Paradijs
Huur je een thema Springkussen, luchtkasteel van klein tot groot. Al onze luchtkussens zijn schoon en voldoen aan de Nederlandse normen.


Luchtkussen Jungle Paradijs is een toevoeging voor ieder evenement
Luchtkussens met wel of geen dak, springkussens met hoge omloopsnelheid, Attractieverhuur De Toren geeft graag advies wat voor type springkussen, luchtkussen, bij uw evenement past.
Thema Luchtkussens zijn 't verschil in de verhuur
Dit prachtige mega Jungle springkussen zorgt voor zorgeloos klim-, klauter- en speelplezier. Het springkussen heeft ook een glijbaan in de vorm van een reusachtige jungle en is voorzien van vrolijke opstakels. Deze kinderattractie biedt ruimte voor 17 kinderen tegelijk.
Wanneer uw keuze valt op dit luchtkussen, haalt u een ware eyecatcher naar uw evenement, door de full-color beprinting is dit luchtkussen een lust voor het oog. Voor zowel de spelende kinderen als de toekijkende ouders is dit een echte beleving. Bekijk voor andere mooie en goedkope attracties onze categorie Springkussens.

Op- en afbouw instructies Luchtkussen Jungle Paradijs
Wilt u voor het huren van het Luchtkussen Jungle Paradijs zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 12m x 9m x 6m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie 4 t/m 12 jaar