Luchtkussen Hawaii Paradijs huren

Prijs attractie:

Afhalen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Luchtkussen Hawaii Paradijs (alleen in Belgie te huur)
Luchtkussens met wel of geen dak, springkussens met hoge omloopsnelheid, Attractieverhuur De Toren geeft graag advies wat voor type springkussen/luchtkussen bij uw evenement past.

Indien u er voor kiest het Luchtkussen Hawaiï Paradijs de boeken op uw evenement. Bezorgen wij een werkelijke eyecatcher op locatie. Het luchtkussen is volledig full-color geprint wat echt zorgt voor een andere beleving voor zowel de kinderen als de ouders. Bekijk voor andere mooie en goedkope attracties onze categorie Springkussens.
Thema Luchtkussens zijn 't verschil in de verhuur
Dit zonnige springkussen zorgt voor eindeloos klim-, klauter- en speelplezier. Het luchtkussen heeft een glijbaan in de vorm van een reusachtige golf en is voorzien van vrolijke opstakels. Deze kinderattractie biedt ruimte voor 15 kinderen tegelijk.

Instructies op- en afbouw Luchtkussen Hawaii Paradijs
Wilt u voor het huren van het Luchtkussen Hawaii Paradijs zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 7m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie 4 t/m 13 jaar