Luchtkussen Dino huren

Prijs attractie:

Afhalen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
400,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
600,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Een nieuwe dimensie voor ons luchtkussen aanbod: Dino's!
Onze nieuwste aanwinst in de categorie luchtkussens is het Luchtkussen Dino. Met de aankoop van dit luchtkussen voegen we een hele nieuwe dimensie toe aan ons assortiment.
Thema luchtkussens
Door de jaren heen hebben we meerdere thema's luchtkussens in ons assortiment opgenomen. Voor de kleine bezoekers van uw festival is er niets leuker dat een mooi luchtkussen met een nog mooier thema! Dit heeft ook gezorgd voor de keuze voor het mooie Dino-thema!
Verschillende leuke elementen in het Dino Luchtkussen
Dit kussen is volledig door ons zelf ontworpen. Dit heeft er voor gezorgd dat we vele leuke elementen hebben toegevoegd in dit kussen. Mede hierdoor is er plaats voor ca. [...] deelnemers. De verschillende elementen zijn als volgt:
Meerdere mooie dieren
Een klimwand
Glijbaan
Klimheuvel
Veiligheid voorop op alle luchtkussens!
Om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben we besloten om 1 in- en uitgang te creëren. Dit betekend dat toezicht houden gemakkelijk vanaf 1 zijde en door één persoon kan worden gerealiseerd. Mede daarom is dit luchtkussen geschikt voor de kleinste deelnemertjes.
Op- en afbouw Luchtkussen Dino

Wilt u voor het huren van de Luchtkussen Dino zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben we hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 11m x 10m x 7m
Wattage 2x1500, 2x2000
Leeftijd Indicatie vanaf 4 jaar