Luchtkussen Brandweer Glijbaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
375,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
500,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Brandweer glijbaan huren
Met deze spectaculaire Luchtkussen Brandweer glijbaan haalt u een echte publiekstrekker naar uw evenement. Met zijn uitstraling als Brandweer is dit een echte aanrader.
Het Brandweer glijbaan luchtkussen is full color geprint
Doordat het Brandweer glijbaan luchtkussen full color geprint is, is dit een lust voor het oog. Dit luchtkussen is springkussen en glijbaan in 1. Een aanrader als het net wat anders moet zijn! Door deze attractie naar uw evenement te halen, is succes gegarandeerd. Mede doordat dit luchtkussen maar één in- en uitgang heeft, is overzicht zeer makkelijk te bewaren. Bekijk voor andere goedkope en leuke artikelen onze categorie Springkussens.
Op- en afbouw instructies van het Brandweer glijbaan luchtkussen
Wilt u voor het huren van de Brandweerglijbaan de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 13m x 8m x 6m
Wattage 2x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 5 jaar