Light Vortex huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Light Vortex

De Light Vortex is de nieuwste attractie waarbij gebruik wordt gemaakt van de interactieve systemen van IPS. De Light Vortex is een ware eyecatcher voor uw evenement en brengt een frisse look met zich mee. De Light Vortex wordt standaard geleverd met een IPS-koffer inclusief 10 interactieve lampjes. Positioneren en begeleiden van de Light Vortex zijn zeer eenvouding door de vorm en de locatie van de ingang.


Nieuwste interactieve attractie: Light Vortex
De Light Vortex is gebaseerd op een levensechte Vortex. De draaikolk vorm staat garant voor competitie, strijd en hilariteit. Zowel voor de toeschouwers als voor de deelnemers is succes en plezier gegarandeerd. De Light Vortex kan worden gebruikt door maximaal 2 personen tegelijk, welke beide op een andere kleur moeten jagen. De meegeleverde IPS-koffer dient tevens als scorebord en zal aan het eind van elk spel met zowel licht als geluidseffecten tonen welke speler de winnaar is.

Inzet Light Vortex
De Light Vortex is zeer breed inzetbaar door de hoge omloopsnelheid van de spellen. Deze attractie kan zowel op grote als kleine evenementen geplaatst worden. Daarnaast is het competitie onderdeel niet van invloed op de inzetbaarheid, daar de spelers zowel voor ''spek en bonen'' kunnen spelen alsook in wedstrijdvorm. Kortom: de Light Vortex is geschikt voor elk evenement!

Op -en afbouw instructies Light Vortex
Wilt u voor het huren van de Light Vortex zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hiervoor een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download evt. hieronder het PDF bestand.
Afmeting (L x B x H) 7m x 7m x 5m
Wattage 1x1500
Bijzonderheden inclusief ips koffer met 10 lampjes
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar