Levend Tafelvoetbalspel huren

Prijs attractie:

Afhalen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van het Levend Tafelvoetbalspel

Met het huren van de voetbalattractie: Levend Tafelvoetbalspel huurt u dé attractie op voetbalgebied.
2 verschillende team's op het Levend Tafelvoetbalspel

Met 2 voetbal teams, 5 tegen 5 is de strijd in de arena van het Levend Tafelvoetbalkussen een mooie belevenis voor deelnemer en toeschouwer. Mede door de mooie kleurencombinatie en opvallende vormen is deze voetbalarena een sensatie op elk (voetbal)evenement. Bekijk voor meer soortgelijke attracties onze categorie Voetbalattracties.
Deelnemers zijn snel te wisselen, door unieke wissel systeem van het Levend Tafelvoetbalspel
Door een makkelijk en snel systeem kan de deelnemer die aan een hesje is bevestigd(een korte elastiek) zich op een hele kleine ruimte bewegen om de voetbal te veroveren. De bedoeling is dat de voetbal-deelnemers de handen aan het touw vasthouden en zo proberen de bal tactisch te scoren!!
Op- en afbouw instructies levend tafelvoetbal
Wilt u voor het huren van het Levend Tafelvoetbalspel zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 13m x 9m x 3m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar