Levend Sjoelen huren

Prijs attractie:

Afhalen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
400,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Levend Sjoelen

Met deze water sjoelbaan kunnen de deelnemers zelf punten verdienen om door de poorten heen te glijden.

Deelnemers Levend Sjoelen met of zonder tobbe glijden...
Er is een keuze om met tobbedans bootjes of met het eigen lichaam door de poortjes heen te glijden. De poortjes zijn breed genoeg om zowel met bootjes als met het lichaam erdoor heen te glijden.

Het Levend Sjoelen is een ideale toevoeging op elk zomers evenement waar competitie en strijdlust de norm zijn. Daarnaast is deze attractie zeer geschikt voor evenementen met veel deelnemers, omdat de verwerking van de deelnemers erg hoog ligt. Bent u wellicht op zoek naar andere goedkope maar vooral mooie Zeskamp attracties of Stormbanen, bekijk deze link.

Levend Sjoelen werkt met ingebouwde waterslang
In het sjoelbaan kussen zit achter de eerste boog een wateraanvoer slang die door Attractieverhuur De Toren permanent is gemonteerd, deze is op een gardena aansluiting aan te koppelen.
Voorbeeld foto is vergelijkend met het nieuwe model, echter is het nieuwe model in onze eigen kleuren en is wat groter in oppervlakte, dit komt doordat de poortjes wat ruimer zijn i.v.m de keuze wel of geen banden bootjes. Super leuke waterattractie!!

Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 17m x 14m x 4m
Wattage 1x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar