Letterpakken spel huren

Prijs attractie:

Afhalen
50,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
60,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren van Letterspakken
Deze Letterpakken zijn bekend van TV "Jongens tegen de Meisjes" voor iedere vriendengroep, school of zeskamp een lachwekkende vertoning.
Met 4 teamgenoten proberen zo snel mogelijk de Letterpakken in de juiste volgorde te zetten....
Met verschillende letters op het letterpak, zullen zo snel mogelijk zo veel mogelijk verschillende combinaties worden gemaakt, natuurlijk is de quizmaster de leider van de gestelde vragen. De vragen zijn met antwoorden inbegrepen!

Dit spel is voor elk evenement een waardevolle toevoeging, er worden met dit spel teams gevormd. Deze strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk de woorden te maken. Dit vereist concentratie en teamwork. Dit is voor de deelnemers een erg leuk spel, maar zeker ook voor de toeschouwers. Bekijk meer van onze goedkope XL Games of Zeskamp spellen.
Letterpakken zijn goedkoop in de verhuur en hebben een grote toegevoegde waarde....
Letterpakken zijn nu voordelig te huur en zullen tegen de laagste prijsgarantie worden verhuurd. De Letterpakken worden met 8 letters en 4 draagblokken geleverd. ( incl. 2x 10 vragen met antwoorden)
Op- en afbouw instructies Letterpakkenspel
Dit product is reeds gemonteerd, hierdoor is er geen handleiding nodig voor deze attractie. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Leeftijd Indicatie Vanaf 8 jaar