Kruiwagen race zeskamp spel huren

Prijs attractie:

Afhalen
15,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
20,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Kruiwagenrace
Maak een eigen parcours op tijd/afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk aan bijvoorbeeld slalom met pionnen en een zachte ondergrond van los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. En genoeg ruimte voor de veiligheid van de deelnemers.
Indien u zoekt naar soortgelijke zeskamp spellen, bekijk onze categorieën Zeskamp spellen of Zeskamp.
Start Kruiwagenrace:
2 deelnemers per set. De eerste deelnemer die ligt en houdt met zijn handen de handvatten van het kruiwagenwiel vast en de tweede deelnemer pakt de enkels vast van de eerste deelnemer.
De twee deelnemers beginnen van start naar het einde van het parcours te rijden, indien de deelnemer los laat of valt, moeten de deelnemers weer bij start opnieuw beginnen.

Zorg dat de juiste afstand eerlijk word afgelegd.
Het team/speler die het snelst in tijd is, is winnaar.


Op- en afbouw instructies Kruiwagenrace
Dit product is reeds gemonteerd, hierdoor is er geen handleiding nodig voor deze attractie. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Kruiwagen race wordt als set geleverd.(2 stuks per set)
Min.afname aan attracties&funfood € 50,00 excl BTW.
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar