Kruiptunnel huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren Kruiptunnel

Deze nieuwe Kruiptunnel is geschikt voor iedere zeskamp of competitie. 2 deelnemers kunnen gelijktijdig kruipend door de tunnel heen lopen en het is altijd een verrassing wie er als eerste door de Kruiptunnel komt.

Zoals hierboven vermeld is de Kruiptunnel een toevoeging aan elke zeskamp of competitie, mede door de hoge verwerking van deelnemers, is dit een ideaal obstakel. Daarnaast neemt de Kruiptunnel in tegenstelling tot veel stormbanen minder ruimte in beslag. Bekijk voor bijpassende attracties in onze categorie Stormbanen.
Op- en afbouw instructies Kruiptunnel
Wilt u voor het huren van de Kruiptunnel zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar