Kruip Stormbaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Kruipstormbaan
Met deze stormbaan kun je kruipend een parcour afleggen en zul je met deze hindernisbaan een prachtige uitstaling naar je event halen. Door zijn haakse hoek is er een nieuwe dimensie aan deze stormbaan te beleven. Met deze stormbaan heeft Attractieverhuur De Toren het mogelijk gemaakt om voortaan 90- of zelfs 180 graden te draaien in de baan van de stormbaan. Bekijk voor alle mogelijke te koppelen stormbanen in onze categorie Stormbanen en Topattracties!

Huren van de Kruipstormbaan
Twee deelenemers kunnen gelijktijdig een strijd met elkaar aangaan. De stormbaan is geschikt om zowel op de rug als op knieen het parcours af te leggen. Omdat er een binnen en een buitenbocht in deze stormbaan word er in het midden een wissel gemaakt, zodat iedere deelnemer gelijke afstand aflegd.

Op- en afbouw instructies Kruipstormbaan
De kruipstormbaan kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaaktdie u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 15m x 7m x 3m
Wattage 3x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar