Koningsstormbaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
1.200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
1.350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
1.475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
1.775,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Koningsstormbaan
Met het huren van deze


Koningsstormbaan, haalt u een unieke stormbaan naar uw evenement. Met maar liefst 60 meter lange baan is dit de ultieme stormbaan die u kunt bedenken, zelfs de hoogte van de toren van 9 meter is een prachtige verschijning.

De bijzonderheid van de Koningsstormbaan........
Deze stormbaan is zeer geschikt voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen vanaf 7 jaar zeer geschikt. Doordat de moeilijkheid in behendigheid is gemaakt is dit ideaal voor alle leeftijden, maar toch uitdagend is en dit blijft tot het einde. Deze stormbaan wellicht te spectaculair voor uw evenement? Bekijk onze categorie Stormbanen voor een lijst van nog veel meer verschillende stormbanen!

De volgorde van de Konings stormbaan

  1. Dizzy Run Battle: 2 deelnemers nemen samen de strijd tegen de computer op om zo snel mogelijk 10 rondjes te lopen, deze word maar 1x ingesteld daarna gaat deze automatisch op start. (Plug & Play)

  2. Roll Off: Deze stormbaan heeft verschillende hindernissen, met de "klimrol" een spannende stormbaan.

  3. Webmuur: Dit onderdeel van de Konings stormbaan word op 3 lange hindernissen uit gevochten, met de klimwand horizontaal, waarbij een misstap opnieuw beginnen betekend!

  4. De Spidertoren: Dit onderdeel van de stormbaan is uniek, niet alleen in de lengte maar vooral in hoogte word de strijd gestreden.


Op- en afbouw instructies Koningsstormbaan
Wilt u voor het huren van de Konings stormbaan zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt,download evt. onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 63m x 6m x 9m
Wattage 8x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar