Knock Out Race huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
625,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
775,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren stormbaan Knock Out Race
Sinds 2017 heeft Attractieverhuur De Toren deze stormbaan attractie in het assortiment. Meteen vanaf de introductie ervan was het een groot succes. Met deze attractie starten 2 deelnemers tegelijkertijd of wanneer het vorige teamlid klaar is. Ideaal op evenementen waar competitie en strijdlust twee vereisten zijn.


Dit is een ronde stormbaan met 4 draaiarmen
Je begint met 2 deelnemers tegelijk aan de Knock Out Race. Deze Knock Out Race is bedoelt om het ronde parcours zo snel mogelijk af te leggen en de draaiende armen te ontwijken, doordat de armen van voren en van achter komen zul je goed op moeten letten om juiste keuzes te maken, ga je wachten of ga je duiken?

4 Knock-Out armen draaien gelijktijdig, maar draaien tegen elkaar in......
Twee opblaasbare armen draaien met de klok mee en twee armen draaien tegen de klok in, dit maakt deze attractie zo bijzonder en hiermee krijg je een adrenaline van oplettendheid.

Ideaal voor fun competitie en team zeskamp
Voor de 2 deelnemers is het een mooie strijd met balans, snelheid en tactiek om de draaiende armen te ontwijken. Als De Knock Out Race in team verband word gestreden is het beste om bij het einde van de race weer een nieuwe deelnemer van het eigen team te laten starten. Succes verzekerd!

Iedere stormbaan is koppelbaar aan de Knock Out Race
Als je de Knock Out Race wilt verlengen? Iedere stormbaan uit ons assortiment is aan koppelbaar. Binnenkort zullen hier meer voorbeelden van op onze site worden aangeboden. Bekijk voor alle mogelijke te combineren Stormbanen deze link.

Op- en afbouw instructies stormbaan Knock Out Race
Wilt u voor het huren van de stormbaan Knock Out Race. Zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie huren met begeleiding is op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 11m x 11m x 4m
Wattage 3x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar