Klimplaneet huren

Prijs attractie:

Afhalen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Leuke klimattractie Klimplaneet

Een blikvanger,eyecather en een uitdaging voor kinderen en volwassenen. Een attractie maar ook aankoppelbaar aan diverse stormbanen uit ons assortiment.
Deze klimattractie is met 4 personen gelijktijdig te gebruiken. Deelnemers gebruiken ieder een klimtouw en hebben de mogelijkheid om 4 planeten in de hoogste top te plaatsen, dmv klittenband stroken. Geschikt voor volwassenen en kinderen.

De Klimplaneet is koppelbaar aan iedere stormbaan
Indien u de Klimplaneet aan een stormbaan of zelfs tussen 2 stormbanen wil, dan is dit geen probleem. De Klimplaneet is aan beide uiteinden koppelbaar en krijgt hierdoor een perfecte afwerking.
Een lijst van alle stormbanen die aan de Klimplaneet gekoppeld kunnen worden vindt u in onze categorie Stormbanen.

Op- en afbouw instructies Klimplaneet
Wilt u voor het huren van de Klimplaneet zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 9m x 9m x 7m
Wattage 1x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 9 jaar