Klaver Bungee huren

Prijs attractie:

Afhalen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Klaver Bungee
Met het huren van de Klaver Bungee, haalt u een attractie naar uw evenement die met 4 personen tegelijk gespeeld kan worden. De Klaver Bungee is eventueel leuk te combineren met één van de spellen uit de categorie Sport en Spel.


Klaverbungee geeft een strijd en groot fun gevoel...
Met de Klaver Bungeee huurt u een attractie die op competitiegebied uitmuntend scoort. Door op speelse wijze je krachten te meten. De Klaver Bungee is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Tevens is deze attractie op meerdere manieren te spelen en is dus geschikt voor elk evenement!

Op- en afbouw instructies Klaver Bungee
Wilt u voor het huren van de Klaver bungee zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie is eventueel ook te huur incl. totale begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 9m x 9m x 3m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar