Kinder Draaimolen huren

Prijs attractie:

Bezorgen, opbouwen
625,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
750,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Draaimolen huren
Nieuw in ons assortiment: deze prachtige Kinder Draaimolen. Vanaf heden te huur bij Attractieverhuur De Toren. De Kinder Draaimolen biedt plaats voor maar liefst 24 kinderen tegelijk.


Prachtige full-color geschilderde Draaimolen in kinderthema
Deze Draaimolen is van mijlenver te herkennen aan de prachtig geschilderde objecten die erop gemonteerd zijn. In voorvamelijk dierenthema, maar uiteraard mogen een clowntje en een auto niet ontbreken! Voor even kunnen de kinderen zich volledig vogelvrij wanen tijdens een ritje in deze unieke Draaimolen.

Draaimolen huren met of zonder begeleiding
Uiteraard is begeleiding door een medewerker van Attractieverhuur De Toren mogelijk wanneer u de Kinder Draaimolen huurt. Het is eveneens mogelijk deze enkel door ons te laten opbouwen en zelf de begeleiding te faciliteren.

Op- en afbouwinstructies Kinder Draaimolen
Het is helaas niet mogelijk de Kinder Draaimolen zelf op en af te bouwen, hiervoor zal te allen tijde een medewerker van Attractieverhuur De Toren voor worden ingezet. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 8m x 8m x 3m
Wattage 1x3000
Bijzonderheden Op aanhanger 2,5 breed nodig doorgang.
Leeftijd Indicatie 2 tot 12 jaar

Praktische tips & instructies

Download Keuring draaimolen