IPS Multi Sport Arena huren

Prijs attractie:

Afhalen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren van de IPS Multi Sport Arena

Nieuw in ons assortiment: de IPS Multi Sport Arena. Met deze nieuwe attractie haalt u de populairste trend van dit moment naar uw evenement. Voor de deelnemers een attractie met volop competitiestrijd of veel fun, daarom is de IPS Multi Sport Arena geschikt voor elk evenement!

Combinatie van leuke IPS Spellen?
Bekijk voor leuke en competitieve combinaties van IPS Spellen bijvoorbeeld naar de Stormbaan Light Run, Magic Circle Games, Western Light of de Light Hunter!

De IPS Multi Sport Arena is geschikt voor alle balsporten
Met het huren van de IPS Multi Sport Arena haalt u een attractie naar uw evenement welke in combinatie met álle balsporten ingezet kan worden. Een voorbeeld van mogelijk sporten zijn:

  • Voetbal

  • Tennis

  • Handbal

  • Basketbal


Doordat de interactieve lampjes in aanraakgevoeligheid aan te passen zijn, is deze attractie inzetbaar voor alle balsporten, ongeacht hoe groot, klein, licht of zwaar de bal(len) zijn.

IPS Multi Sport Arena in combinatie met Nerf\
Om een extra spectaculaire dimensie te geven aan deze nieuwe attractie, kan eventueel ook gekozen worden om de IPS Multi Sport Arena te gebruiken in combinatie met de balpsitolen van Nerf. De pistolen schieten kleine balletjes af, ook hierop kunnen de interactieve lampjes worden ingesteld. De getoonde prijzen zijn exclusief Nerf pistolen en balletjes.

Instructies op- en afbouw IPS Multi Sport Arena
Indien u de op- en afbouw in eigen hand wil houden, hebben wij voor u een eenvoudige fotohandleiding samengesteld. Download onderaan de pagina het PDF-bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 5m x 5m x 4m
Wattage 1x1500
Bijzonderheden inclusief ips koffer met 8 lampjes
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar