IPS Klaver Bungee huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de IPS Klaver Bungee
Met het huren van de IPS Klaver Bungee, haalt u een van de nieuwste attracties naar uw evenement die met 4 personen tegelijk gespeeld kan worden. De IPS Klaver Bungee is eventueel leuk te combineren met één van de spellen uit de categorie Interactieve IPS attracties! Door de systemen van IPS toe te voegen aan de bestaande attractie, hebben wij een nieuwe dimensie weten te creëren voor deze attractie.

IPS Klaverbungee geeft een strijd en groot fun gevoel...
Met de IPS Klaver Bungeee huurt u een attractie die op competitiegebied uitmuntend scoort. Door op speelse wijze je krachten te meten. De IPS Klaver Bungee is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Tevens is deze attractie op meerdere manieren te spelen en is dus geschikt voor elk evenement!

Op- en afbouw instructies IPS Klaver Bungee
Wilt u voor het huren van de IPS Klaver Bungee zelf de op- en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt. Download hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie is eventueel ook te huur incl. totale begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 9m x 9m x 3m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar