Hang Je Rijk huren

Prijs attractie:

Afhalen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Hang Je Rijk huren
Nieuw in ons assortiment: Hang Je Rijk! Het alom bekende spel waarbij de deelnemer aan een stalen balk gaat hangen. Zodra hij/zij hangt begint de klok te lopen. Wie houdt het vol om 2 minuten te blijven hangen?

Spelregels Hang Je Rijk
Hang Je Rijk wordt door 1 of 2 personen tegelijk gespeeld. Omdat we 2 identieke systemen op voorraad hebben is een hoge omloopsnelheid vrij eenvoudig te realiseren. De deelnemers gaan klaar staan onder de balk. Zodra ze er beide klaar voor zijn gaan ze aan de balk hangen. Zodra ze er aan hangen begint direct de digitale tijdsklok te lopen. Elk systeem heeft een eigen klok en zo kunnen de tijden dus zeer eenvoudig apart worden bijgehouden.
Degene die het langst aan de balk weet te blijven hangen is uiteraard de winnaar! Naar eigen wens kan een beloningssysteem worden toegevoegd.

Inzet Hang Je Rijk
Hang Je Rijk is mede door het smalle formaat geschikt voor elk evenement. Tevens hebben we 2 identieke systemen waardoor er 2 deelnemers tegelijk en naast elkaar de strijd aan kunnen gaan met elkaar. Elk systeem beschikt over een eigen digitale tijdsklok en zo is direct af te lezen wie er heeft gewonnen. Een opsomming van evenementen waar we onze spellen uit deze categorie succesvol plaatsen:


  • Jaarmarkten en Sfeermarkten

  • Sportdagen

  • Seizoensopeningen en afsluitingen

  • Evenementen op voetbalverenigingen, scholen, universiteiten en studentenverenigingen

  • Buurt- en wijkfeesten

  • Voetbalverenigingen


Op -en afbouw instructies Hang Je Rijk
Wilt u voor het huren van Hang Je Rijk zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hiervoor een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF-bestand.
Afmeting (L x B x H) 3m x 4m x 3m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar