Gladiatoren Luchtkussen huren

Prijs attractie:

Afhalen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Gladiatoren luchtkussen
Met het Gladiatoren luchtkussen is het de bedoeling de tegenstander van zijn troon af te duwen de 2 schuimgevulde halters zijn hier om de tegenstander uit balans te duwen. Deze attractie brengt een hoge mate van competitie en strijdlust naar uw evenement!


Gladiatoren luchtkussen voor volwassenen en kinderen.....
Dit Gladiatoren luchtkussen is zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt, doordat het verhoogde plateau groter is als de standaard Gladiatoren luchtkussens is deze zeer geschikt voor competitie, Sport & Spel of Zeskamp! Het Gladiatoren luchtkussen wordt inclusief schuimhalters verhuurt.

Op- en afbouw instructies Gladiator luchtkussen
Wilt u voor het huren van het Gladiatoren luchtkussen zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 10m x 10m x 4m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar