Funslang Kinderen huren

Prijs attractie:

Afhalen
20,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
25,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Funslang

Funslang is een teamspel, hierbij is goed samenwerken en communicatie van belang.
Maak een eigen parcours op tijd/afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk aan bijvoorbeeld slalom met pionnen en een zachte ondergrond van los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. En genoeg ruimte voor de veiligheid van de deelnemers.

Dit spel is in combinatie met onze andere Zeskamp spellen en/of XL Games een ware toevoeging voor elk evenement. Met deze spellen voegt u strijd, competitie en sensatie toe aan uw evenement!

Start Funslang
3-6 kinderen gaan in de binnenzijde van de Funslang staan.
Door gelijktijdig te lopen komt de Funslang in beweging.
Indien er een deelnemer valt en deze ook uit de Funslang valt, moeten de andere deelnemers wachten zodat deze weer in de Funslang komt te staan, dan pas mogen ze weer verder hun parcours afmaken.
Zorg dat de juiste afstand eerlijk word afgelegd.
Het team die het snelste de afstand heeft afgelegd is winnaar.

Op- en afbouw instructies Funslang
Dit product is reeds gemonteerd, hierdoor is er geen handleiding nodig voor deze attractie. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
De Funslang wordt als set geleverd. (2 stuks per set)
Min. afname aan attracties & funfood € 50,00 excl BTW.
Leeftijd Indicatie Vanaf 8 jaar