Flip it huren

Prijs attractie:

Afhalen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van Flip it
Deze attractie, met de vorm van een dobbelsteen maar waarvan de binnenkant volledig open is, strijden teams tegen elkaar om de Flip-it zo vaak mogelijk om te rollen. Deze attractie is daardoor een echte eyecatcher. Tevens zorgt het voor competitie tussen de teams en een lust voor het oog voor de kijkers! Bekijk naast de Flip-it ook onze andere leuke Zeskamp artikelen.

Speluitleg Flip it
Zorg dat je met het team gelijktijdig tegen de wand loopt, hierdoor zal de Flip it gaan kantelen. Dit kun je onbeperkt herhalen tot je de gewenste afstand hebt afgelegd.

Flip it is een teamspel
De Flip it is een team spel, uitermate geschikt voor zeskamp, mocht je twee teams tegen elkaar willen laten strijden, dan kan dit. We hebben meerdere Flip-it's op voorraad, in verschillende kleuren!

Op- en afbouw instructies Flip-it
Wilt u voor het huren van de Flip it zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Geef duidelijk aan of u 1 of 2 Flip it's wil huren. De prijs is per Flip it.
Afmeting (L x B x H) 3m x 3m x 3m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 12 jaar