Draken Survival stormbaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Draken Survival stormbaan
Verhuur van deze 18 meter lange stormbaan is een unieke storm- en survivalbaan! Deze Draken survival is dé blikvanger op een evenement en een zeer geschikt onderdeel van een zeskamp. De Draken Survival is perfect te combineren met onze Draken Base Jump, succes verzekerd. Zie hiervoor onze Draken Base Jump.

De Draken Survival stormbaan heeft de fijne eigenschap niet extreem hoog te zijn. Daarom is deze stormbaan bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld gym- of sportzalen met een laag plafond. De deelnemers moeten springen, klauteren, kruipen en rollen om het einde te bereiken.

Thema stormbaan, als hindernisbaan en survivalbaan
Themaluchtkussens die als stormbaan, hindernisbaan of survivalbanen worden ingezet brengen een extra dimensie in de beleving van kinderen, zodat zij heerlijk weg kunnen dromen in hun fantasie. Deze stormbaan is full color geprint in de vele afbeeldingen van de groene draak. Mocht u de Draken Stormbaan willen huren, dan kunt u deze huren met of zonder begeleiding.

Instructies op- en afbouw Stormbaan Draken Survival
Wilt u voor het huren van de Draken Survival zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 18m x 6m x 5m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar