Draken Combi Stormbaan huren

Prijs attractie:

Afhalen
575,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
625,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
700,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
975,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Mega Draken Combi is een eyecatcher van maar liefst 31 meter lang

De Draken Combi bestaat uit de Draken survival stormbaan en daaraan vast gekoppeld de Draken Base Jump. Je klimt, kruipt en rent eerst 31 meter lang en daarna spring je 4 meter naar beneden en land heerlijk zacht op een speciaal “bed” van luchtpionnen.


Bekijk de Draken Combi Stormbaan tevens op het filmpje bovenaan de pagina!
Om een correcte impressie te krijgen van deze mooie stormbaan, hebben wij deze op professionele wijze vastgelegd. De deelnemers zullen hun best moeten doen om deze stormbaan te voltooien. Bekijk het filmpje bovenaan de pagina om een indruk te krijgen van deze stormbaan. Bent u op zoek naar een andere sensationele stormbaan, bekijk dat onze categorieën Topattracties en Stormbanen!

Op- en afbouw instructies Mega Draken Combi
Wilt u voor het huren van de Draken Combi zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hiervoor een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt,download evt. onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max.5 draaiuren.Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 31m x 5m x 7m
Wattage 4x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar