Draken Base Jump huren

Prijs attractie:

Afhalen
400,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
500,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
775,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Draken Base Jump
De Draken Base Jump is een gigantisch succes. Maak een spectaculaire sprong van maar liefst vijf meter en ervaar het ultieme gevoel van een vrije val! De Draken Base Jump bevat alle elementen die nodig zijn voor een succesvol evenement, denk aan de full-color geprinte buitenkant, hoge verwerking van deelnemers en een sensationeel parcours voor de deelnemers!


De Draken Base Jump is hot!!
Deze geheel full colour Draken Base Jump is mooier en kleurrijker dan iedere andere basejump, deze Draken Base Jump heeft net als zijn grotere broer: de gele Base Jump XXL, al voor veel spektakel en kijk plezier gezorgd.

Dubbele capaciteit met de Duo Dubbele Base jump

Neem ook eens een kijkje op onze site bij: De Duo-Base categorie Topattracties.
Deze originele Draken Base jump is vanaf nu ook te bewonderen op uw evenement! Een lust voor het oog, een genot om te beleven. Kunt u niet kiezen uit de verschillende Base Jump modellen, dan geven wij graag advies om de juiste keuze te maken!

Instructies op- en afbouw Draken Base Jump
Wilt u voor het huren van de Draken Base Jump zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij een zeer eenvoudige foto handleiding, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.


Deze attractie is te huur met begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 14m x 6m x 7m
Wattage 2x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar