Doelkleed met voetbalspel huren

Prijs attractie:

Afhalen
50,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Doelkleed

Met het huren van het Doelkleed huurt u weer een nieuw Oranje voetbal-attractie.Het gebruik van het kleed, wordt in de goal bevestigd met bijgeleverde elastiek. Het doelkleed wordt rond de palen van de goal vastgemaakt, vervolgens is het aan de deelnemers om de bal door de gaten te schieten. Het team of de deelnemer met de meeste punten is de winnaar! Bekijk tevens onze andere Voetbalattracties.

Voetbal-attracties zijn in oranje leverbaar.
Dit Doelkleed is uitgevoerd in oranje en met de Nederlandse leeuw als thema. Dit doelkleed is geheel in Hollandse voetbal stijl.
Doelkleed is geschikt op doelformaat 711 cm x 230 cm(voetbalgoal groot).
Op- en afbouw instructies Doelkleed

Het Doelkleed kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar