Dizzy Run Battle huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
300,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
325,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Dizzy Run Battle
De Stormbaan Dizzy Run, deze stormbaan is een uniek ontwerp van Attractieverhuur De Toren en zal ook uw spel gaan veranderen in hilarische momenten. Het leuke aan deze hindernisbaan is dat de deelnemers duizelig worden en vervolgens de baan moeten doorlopen. Dit is zowel voor de deelnemers als de kijkers hilarisch om te zien. Bekijk naast de Dizzy Run Battle ook onze andere leuke Stormbanen.

Dizzy Run paaltjes geven licht én geluid
De bedoeling van de Dizzy Run Battle: de deelnemer gaat zo snel mogelijk om een paaltje rennen, het paaltje registreert het aantal gelopen rondjes en bij het ingestelde aantal geeft het paaltje licht en gaat er een zoomer.

Dizzy Run Battle is een mix van behendigheid en snelheid
Doordat er 2 deelnemers gelijktijdig kunnen starten heeft deze stormbaan de mogelijkheid om een ware battle te starten. Vallen en weer opstaan is hier wel van toepassing. Loop je snel, word je duizelig, loop je te langzaam dan heb je kans dat de ander sneller is, tactiek is hier van belang!

Dit spel is aan iedere stormbaan te koppelen die wij in assortiment hebben
Een digitale tijdwaarneming is wellicht een idee om de strijd nóg heftiger te maken.

Op- en afbouw instructies Dizzy Run Battle
Wilt u voor het huren van de Dizzy Run Battle zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 10m x 8m x 5m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar